В Дулово награди за заслужили абитуриенти

В Дулово награди за заслужили абитуриенти

Регион: Дулово Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 413
В Дулово награди за заслужили абитуриенти

В град Дулово председателят на ПК по образование, култура, спорт, младежки дейности и туризъм в местния ОбС Сали Назми Сали (общински съветник от листата на ДПС) предложи да бъдат стимулирани и подпомогнати с материални награди за високи постижения в образователната дейност зрелостници, завършили XII клас в средните училища в общината.

Списъкът е по предложение на директорите на училищата на територията на община Дулово, а именно: Ахмед Мюрсел Решад (СУ "Йордан Йовков" село Окорш), Беркан Октай Бейти, Хюсеин Хюсеин, Ипек Ертоп Реджеб и Лора Ангелова Ангелова (СУ"Васил Левски" Дулово), Георги Николаев Георгиев, Онур Юскан Юмер и Сонер Гюнер Адем (ПГООТ Дулово), Риза Кемал Талиб (СУ "Христо Ботев" село Паисиево).

След разисквания на представената докладна записка, съдържаща инициативата, кметът на община Дулово д-р Юксел Ахмед предложи сумата да е в размер на 300 лв. за всеки от абитуриентите в списъка. Решението бе прието единодушно от всички общински съветници, за да бъде гласувано в този вид на заседание на ОбС.

Към еднократните средства са изготвени и поздравителни адреси от името на председателя на Общински съвет Дулово инж. Невхис Мустафа. "Благодарим Ви, успели, умни и смели наши деца!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right