Областната структура на МДПС-Силистра продължава благотворителните инициативи

Областната структура на МДПС-Силистра продължава благотворителните инициативи

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1005
Областната структура на МДПС-Силистра продължава благотворителните инициативи

Предпазни маски, солени и сладки лакомства са новите дарения, които бяха разпределени и предоставени на потребителите в различни социални институции в Силистренско от представители на областната структура на МДПС.

В Тутракан даренията бяха предназначени за потребителите на ЦНСТ "Мечта" и Дома за стари хора и бяха връчени на ръководителите на двете институции.

При посещенията си в тях, областният председател на МДПС Джюнейт Мюмюн бе придружаван от председателя на Общински съвет-Тутракан Нехат Кантаров и общинския съветник от ДПС Сезен Поси.

Новите дарения са осигурени от предприемача Ридван Заид от с.Дичево - собственик на фирма "Шугър Ленд", който е член на Централния оперативен щаб на МДПС.

image

"Екипът на Дом за стари хора - Тутракан и потребителите сърдечно благодарим на областния председател на МДПС Джюнейт Мюмюн, който отново предостави дарение за възрастните хора! Пожелаваме на всички дарители да са здрави и благословени!" - зарадвана от доброто дело, сподели Димитрина Барбучанова - директор на Дома.

Освен в Тутракан, същите дарения получиха ДДЛРГ "Димчо Дебелянов", ЦНСТ "Бялата лястовица", ЦСХОЛ - всички в гр. Силистра, двата ЦНСТ в с.Айдемир, ЦНСТ в с. Малък Преславец, както и Комплекс от социални услуги за лица с психични разстройства и пълнолетни лица с умствена изостаналост в гр. Главиница.

image

Това е поредната благотворителна инициатива на младите активисти.

Припомняме, че през м.април социалните институции от област Силистра също получиха дарения, средствата за които бяха осигурени от Централния оперативен щаб на МДПС.

image
image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right