Смяна на ръководството в Ротари клуб Силистра

Смяна на ръководството в Ротари клуб Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 790
Смяна на ръководството в Ротари клуб Силистра

Проведен бе традиционният ритуал по смяна на ръководството в Ротари клуб Силистра в навечерието на новата Ротарианска година, започваща винаги на 1 юли всяка година:

Димитър Свиленов Димитров предаде президентската щафета на Боян Божидаров Боев - президент на клуба за 2020-2021 г. Той е 19-ият в историята на клуба, който ще го представлява в рамките на една година, каквото е изскването на т.нар. ротация в най-голямана хуманитарна организация в света.

image

РК Силистра е създаден през 2000 г. и е учреден (чартиран) 2 години по-късно от Ротари интернешинъл. В момента в клуба членуват представители на различни сфери - икономика, управление на ведомства, производители, застрахователно дело, юрист, журналист и др.

От 2005 година насам са проведени близо 25 благотворителни бала за Коледа и Великден в полза на здравни, образователни, спортни, културни и социални адресати общо за близо 100 000 лева.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right