Наградиха ученици от Тутракан в конкурс за есе "Ценностите в моя живот"

Наградиха ученици от Тутракан в конкурс за есе "Ценностите в моя живот"

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 203
Наградиха ученици от Тутракан в конкурс за есе "Ценностите в моя живот"

Награждиха участниците в конкурса за есе "Ценностите в моя живот", организиран от МКБППМН по повод Международния ден за борба с наркоманиите - 26 юни.

В него с есета по темата участваха 16 ученици от двете тутракански училища - СУ "Христо Ботев" и СУ "Йордан Йовков" и гр Русе.

Председателя на журито Калина Грънчарова сподели: "Като председател на конкурсното жури с искрено удоволствие поздравявам всички участници. Творбите им са чудесни! Изненадаха ме с умението да вникнат в темата и с богатия езиков речник.

image

Техните преподаватели по български език и литература могат да бъдат щастливи и горди, че са успели така добре да ги обучат.

Есетата ще бъдат публикувани във в. "Тутракански глас".

Във възрастова група 8-9 клас, на първо място е Имилияна Йорданова от СУ "Хр.Ботев", на второ - Никол Георгиева от СУ "Хр.Ботев" и Пламена Димитрова от СУ "Й. Йовков", а на трето - Ипек Касъмналъ и Християна Косулиева - и двете от СУ "Хр. Ботев".

Във възрастова група 10-11 клас, първа е Кристина Ангелова, следвана от Николай Филипов и Кристин Иванова - всички от СУ "Хр.Ботев".

image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right