Продават в интернет стар почетен знак на Силистра

Продават в интернет стар почетен знак на Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 282
Продават в интернет стар почетен знак на Силистра

Интернет е подходящо място за обявяване за продажба на различни вещи, документи и всякакви други "неща", за които се предполага, че ще има търсене.

Или просто пякой отнякъде иска да се освободи от предмет, който не му трябва или бройката му е в излишък.

Сред всичко, което можем да намерим с тази цел се оказа и...почетен знак на Силистра от близкото минало - преди 1990 г. - от времето на НРБ (bazar.bg). Търси се купувач, който да даде 16 лева.

Знакът е вид значка с дължина 6 см. Според Лиляна Николова от СУ "Н. Вапцаров" Силистра: "Изработени са през 1969г. по повод отбелязването на 1800 г. на Силистра в Монетния двор в София, заедно с по-малки значки и медальони с погребалната римска шлем маска".

Любопитното е, че определената за знака цена е почти колкото на фуражка от БДЖ или от някогашните КЕЧ-войски в България, както и с лев повече от голям зар от каталин.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right