Общински съвет Главиница проведе редовнто си заседание днес

Общински съвет Главиница проведе редовнто си заседание днес

Регион: Главиница Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 679
Общински съвет Главиница проведе редовнто си заседание днес

Общински съвет Главиница проведе редовното си заседание при спазване на всички противоепидемични мерки. С внасяне на допълнителни докладни записки към дневния ред започна днешната сесия.

Общинските съветници дадоха съгласие да бъде издадена запис на заповед от кмета на Община Главиница Неждет Джевдет в полза на ДФ "Земеделие" обезпечаващ авансово плащане за проект "Реконструкция на уличната мрежа на територията на Община Главиница".

image

Актуализиран е поименният списък за капиталовите разходи за настоящата година.Прието бе и решение за прекратяване дейността на "Общински превози" ЕООД и предприемане на действия по ликвидацията му. Ликвидатор ще е адвокат Венцислав Маринов.

През последните години общинското предприятие, които е създадено през 1998 г., не се справя с пазарните условия е основна причина за закриването му, изтъкна Ашкън Салим, секретар на Община Главиница.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right