Наградени дейци на образованието от област Силистра

Наградени дейци на образованието от област Силистра

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 331
Наградени дейци на образованието от област Силистра

Грамота "Неофит Рилски" заслужиха тази година в навечерието на 24 май петима специалисти в сферата на образованието, като представители на институции от област Силистра и по предложения от различни адресати.

На РУО Силистра към МОН своите награди дължат Бонка Скорчелиева - старши учител по музика в ОУ "Отец Паисий" Силистра, и Илхан Ахмед - директор на Професионална гимназия по облекло, обслужване и транспорт Дулово.

По идея на Синдикат "Образование" при КТ "Подкрепа" - Донка Илиева - старши учител по български език и литература в СУ "Васил Левски" Дулово. От страна на Съюз на работодателите в системата на народната просвета в България e предложениeто за Росица Никова - заместник-директор в ОУ "Отец Паисий" Добротица (община Ситово), а от Синдикат на българските учители - за Иванка Славова - старши учител в ДГ "Роза" Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right