Нови обозначителни табели за забрана на плуването във водоеми

Нови обозначителни табели за забрана на плуването във водоеми

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 165
Нови обозначителни табели за забрана на плуването във водоеми

В сила е заповед на кмета на община Силистра за забрана на къпането в река Дунав, езера, блата, язовири, напоителни канали на територията на общината във връзка с Наредба за водоспасителната дейност и обезопасяването на водните площи.

По поречието на река Дунав, на територията на община Силистра, както и по бреговете на водоемите, са разположени нови забранителни табели, които напомнят за забраната.

На територията на града - в района на самолета, бяха установени няколко случая на умишлено счупване и премахване на табели с това съдържание.

Според Наредбата за опазване на обществения ред и чистотата на община Силистра, извършителите подлежат на санкциониране. Призовават се всички, които имат информация за подобни противообществени действия, да сигнализират в отдел "Инспекторат" към община Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right