В главинишкото село Черногор направиха нова чакалня за ученици

В главинишкото село Черногор направиха нова чакалня за ученици

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 507
В главинишкото село Черногор направиха нова чакалня за ученици

Снимки: Кметство Черногор

След съгласуване с обществеността и отправено предложение на кмета на с.Черногор Йозджан Юмеров към Кмета на Община Главиница Неждет Джевдет и след последвало решение на Общинския съвет, започна реализирането на капиталовата програма за селото планирана за 2020 г., научаваме от Кметство Черногор.

Първата реализирана точка от капиталовите разходи е закупуване на нов фургон с предназначение "Чакалня за ученици", на стойност близо 5000 лева.

След извършени дейности по изграждане на основата на чакалнята, фургонът вече е поставен.

image

През следващите месеци предстои да бъдат извършени ремонтни дейности на залата на НЧ "Янко Забунов - 1957 г." и цялостно асфалтиране на една улица.

Голяма част от капиталовите разходи се базират на събираемостта на местните данъци. От Кметство Черногор напомнят, че възможността за възползване на 5% намаление при плащане на данъците е до 30 юни т.г.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right