Дилърът Теодор остава в ареста за 72 часа

Дилърът Теодор остава в ареста за 72 часа

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1491
Дилърът Теодор остава в ареста за 72 часа

29-годишният Теодор Г. ще бъде привлечен към наказателна отговорност и задържан до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра за разпространение и държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешение - престъпление по член 354а, ал. 1 от НК.,

На 19 май тази година служител на ОД на МВР в Силистра видял как криминално проявеният Теодор извършва сделка с друго лице в междублоково пространство. При задържането му наркоразпространителят изхвърлил на земята плик със суха тревиста маса.

При тестването на изхвърлените наркотични вещества се установило, че Теодор се е освободил от 6,7 грама марихуана и 7 грама метамфетамин.

При извършеното претърсване в дома му са намерени трошач, в който имало суха тревиста маса, която реагирала на марихуана, електронна везна и 7 станиолови пакетчета с бяло кристално вещество, което се оказало метамфетамин, както и пластмасова кутия също с бяло кристално вещество в нея.

Общо в дома на Теодор Г. били намерени и иззети 7,4 грама марихуана и 8,7 грама метамфетамини.

До изтичане на 72-часовото му задържане с постановление на Окръжната прокуратура в Силистра ще бъде внесено искане в съда за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо 29-годишния Теодор Г.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right