Училищата в област Силистра набират ученици чрез Фейсбук и Ю туб

Училищата в област Силистра набират ученици чрез Фейсбук и Ю туб

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 240
Училищата в област Силистра набират ученици чрез Фейсбук и Ю туб

снимката е илюстративна!

Училищата в областта в края на настоящата учебна година, завършваща с дистанционно обучение, правят и кампания за набиране на нови свои възпитаници...чрез Фейсбук и Ю туб.

Така социалната мрежа и популярният уебсайт, на който потребителите могат да качват, споделят и гледат видеоклипове, стават техни партньори в поредната кампания.

Може би най-трудната през последните години, но за сметка на това за всички е при равни условия. ПЗГ "Добруджа", СУ "Никола Вапцаров" и др. в момента разчитат чрез своята интернет активност да успеят да запълнят заявените от тях паралелки.

Междувременно продължава инициативата на община Силистра за видео поздрави на директори на учебни заведения и на културни институти в своеобразно виртуално дефиле в чест на 24 май - Ден на българската просвета и култура, и на славянската писменост.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right