Съветници и кметове от Тутракан с поредна благотворителна кампания

Съветници и кметове от Тутракан с поредна благотворителна кампания

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 189
Съветници и кметове от Тутракан с поредна благотворителна кампания

Приключи втората благотворителна кампания организирана от Общински съвет-Тутракан, информира неговият председател Нехат Кантаров. В петък, на самотни възрастни хора и самотни майки с деца от гр.Тутракан, бяха раздадени общо 260 пакета с хранителни продукти.

Съдържанието на един пакет включва: 2 бутилки олио, по 2 пакета брашно и леща, 3 бр. опаковки с макарони, ориз, 2 бр. кисело мляко, по 0,5 кг кайма и сирене.

Бенефициентите на тази подкрепа са определени с помощта на Дирекция "Социално подпомагане", а също списъци са подали и политическите групи в местния парламент.

В дарителската кампания общинските съветници са се включили с по 200 лв. от своите месечни възнаграждения (с изключение на общинския съветник от Движение "ЗАЕДНО за промяна" - Кристиян Калчев), а председателят Нехат Кантаров, зам.-председателят на Общински съвет-Тутракан Иван Костанцалиев и кметът на Община Тутракан д-р Димитър Стефанов са дарили по 500 лв.

И този път кампанията подкрепиха кметовете на населени места - по 100 лв., кметските наместници - по 50 лв., и още - зам.-кметовете на Община Тутракан Дарина Иванова и Цветелина Георгиева с по 200 лв.

Председателят на Общинския съвет Нехат Кантаров благодари на всички, които се включиха в благотворителната кампания и помогнаха в тези трудни дни, свързани с пандемията от COVID-19, на нуждаещи се граждани от Тутракан и населените места в общината.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right