Жители на селата от община Ситово с благодарност към кмета

Жители на селата от община Ситово с благодарност към кмета

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1338
Жители на селата от община Ситово с благодарност към кмета

"Повече от 21 години улицата не беше асфалтирана. Най-дългата улица в с. Попина почерня. В този участък живее една от най-възрастните жители на Попина - Стоянка Христова, на 92 години. Там живее и едно от малкото останали млади семейства в селото - сем. Костови, а също сем. Орлоеви, Иванови, Радуканови, Дошкови.

Баща ми не доживя да види този черен асфалт. Но, от горе вижда, че дупките и калта са в миналото.

Знам, че занемареното няма как да светне за 4 години, но Вие доказахте, че искате да работите и, че работите! Благодарим Ви, г-н кмете!" - това написа в социалната мрежа Фейсбук Елена Костова, родом от с. Попина, в знак на благодарност към кмета на община Ситово Сезгин Алиибрям, с чието съдействие се е случило асфалтирането.

image

"Това е единственият кмет, който е направил нещо и работи за хората!" - категорична е Костова. От нея разбираме, че миналата година отново със съдействието на общинския кмет, ул. "3 март" в с. Попина е чакълирана, монтирано е улично осветление и поставен контейнер за смет.

От кмета Сезгин Алиибрям научаваме, че е предприето асфалтиране по всички населени места в общината. "Започнали сме от с. Любен, с. Добротица, с. Ирник, с. Босна, с. Слатина, с. Гарван, продължаваме в с.Попина, с. Поляна... Асфалтираме улиците, които са определени съгласно капиталовата програма - поясни той. - Целта ни е да изградим много добра инфраструктура, която да привлича инвеститори.

image

Всички разбраха, че община Ситово е апетитно място. Цените на имотите в населените места се вдигнаха драстично. От началото на демокрацията насам винаги се надгражда. Успели сме да направим доста неща и продължаваме да градим - това е целта ни. В момента се асфалтира, след това ще има бъдат изградени спортни площадки в Ситово и в с. Искра, ще бъде санирана сградата на кметството в с. Любен и други обекти също.

Християнското гробище в с. Искра, което беше забравено от много години, вече е заградено и почистено. Работниците от оббщинското предприятие свършиха тази работа."

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right