ТАНСЕР БЕЙТИ: Честит 60-годишен юбилей на град Дулово!

ТАНСЕР БЕЙТИ: Честит 60-годишен юбилей на град Дулово!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 519
ТАНСЕР БЕЙТИ: Честит 60-годишен юбилей на град Дулово!

Уважаеми жители и гости на град Дулово,

Приемете моите и на цялото ръководство на общинската организация на ДПС - Дулово поздравления по този тържествен повод - обявяването на Дулово преди 60 години за град!

Вярвам, че всеки един от нас носи в сърцето си обичта към родния край и близките хора. Уверен съм, че силният дух на града е заредил дуловчани със смелостта да се борят за мечтите си, да се справят в трудните времена и да мислят за себе си като общност от хора с общи цели.

Нашият град има забележителна следа в историята на България, в историята на Добруджа в историята на Силистренска област.

Нека да пазим и съхраним тази следа дълго време с достойнство. В този тържествен ден пожелавам на всички граждани и гости на града здраве, професионални и лични успехи, увереност, за да мечтаетеq и упоритост, за да постигнете мечтите си.

Вярвам, че именно здравите корени, упоритостта, находчивостта и трудолюбието на хората на Дулово са факторите, които ще помогнат за по-доброто развитие на града. Нека този празник е повод за равносметка, но нека е и повод за приятни срещи между приятели и близки, за веселие и усмивки!

Честит празник!

Тансер Бейти

Общински председател на ДПС - Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right