АЛТИМИР АДАМОВ: Желая на всички жители на Дулово здраве и благополучие!

АЛТИМИР АДАМОВ: Желая на всички жители на Дулово здраве и благополучие!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1684
АЛТИМИР АДАМОВ: Желая на всички жители на Дулово здраве и благополучие!

Уважаеми съграждани,

Отново е пролет и ние, жителите на Дулово, за пореден път имаме повод за празник, защото 14 май е дългоочакваният и обичан Ден на нашия град.

Обикновено в негова чест провеждаме концерти и му посвещаваме чудесно организирани делови моменти. Всеки от нас, независимо от възрастта си, има хубави спомени от предишни години, когато обстоятелствата позволяваха площадни тържества и колективни приятелски сбирки.

Отбелязвайки по най-разнообразен начин празника, всеки от нас показваше уважението си към града, в който се е родил и в който живее. Тази година нямаме възможността да бъдем заедно в общи публични събития, посветени на този светъл ден.

Сигурен съм обаче, че всяко семейство ще намери подходящата форма, за да спази традицията. В името на бъдещето на Дулово.

Честит празник!

АЛТИМИР АДАМОВ

народен представител от 20-и МИР Силистра в 44-тото Народно събрание

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right