Ученици от Тутракан в конкурс за Втората световна война

Ученици от Тутракан в конкурс за Втората световна война

Регион: Тутракан Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 385
Ученици от Тутракан в конкурс за Втората световна война

Пред паметника на загиналите във войните в градския парк "Христо Ботев" в Тутракан бяха отчетени резултатите от Общински ученически конкурс "Участници във Втората световна война от моето родно място", организиран от общинския съветник в местния ОбС Кристиян Калчев, председател на ННЕК ЮНЕСКО София и номиниран за втори път начело на организацията.

Победителите в двете категории "Интерпретативно съчинение" и "Презентации" получиха парични награди и поздравителни адреси от организатора, както и от генералния консул на Генерално консулство на РФ в Русе - г-н Андрей Громов. (повече по темата в новия брой на в. "Тутракански глас" тази седмица).

Междувременно от силистренската организация на Движение "Русофили" съобщиха, че тази пролет не се предвижда областен кръг на фестивала "Нека винаги да има слънце", но желаещите могат да се обърнат към организаторите, за да се включат във финалния концерт, който по традиция е през м. септември в град Казанлък.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right