ДОБРА НОВИНА: В Калипетрово мъж спаси от сигурна смърт 4 изхвърлени котета

ДОБРА НОВИНА: В Калипетрово мъж спаси от сигурна смърт 4 изхвърлени котета

Регион: Силистра Категория: Личен коментар Публикувано: Прегледи: 2856
ДОБРА НОВИНА: В Калипетрово мъж спаси от сигурна смърт 4 изхвърлени котета

© Силвена Равалиева

Снимката е от преди няколко дни, когато Силвена открива котета изхвърлени в казан в кв. Деленки

С нас се свърза мъж, който е жител на силистренското село Калипетрово. Ще го наречем Павел. Ето какво ни написа той - публикуваме го без редакторска намеса.

-----

"Здравейте! Подавам сигнал, защото не мога да гледам повече такива ужаси в с. Калипетрово. Вчера отивам да си изхвърля боклука в контейнера, който е поставен точно пред централните гробища на Ново Петрово и чувам жални писъци, излизащи отвътре.

Веднага започнах да ровя с една пръчка вътре, за да открия бедните душички, мяукащи безпомощно. След 3-4 минути открих черна торбичка, завързана на възел, без въздух и вътре 4 новородени сладки котенца на не повече от 3-4 дни.

Гледката ме вцепени и сърце не ми даде да ги оставя там. Знаех, че ще умрат без майка си и ги прибрах. За техен късмет аз имам котка, която също е окотена - с 4 котета на долу-горе същата възраст, и ги сложих при нея.

Животинката е в пъти по добра от хората и веднага ги прие! Сега кърми 8 котенца милата и едва издържа!Много пъти намирам изхвърлени малки котета и кучета около гробищата на Калипетрово! Моля властимащите да поставят специално на това място табели за забрана за изхвърляне на животни и да налагат солидни глоби на тези изроди, за които един живот не значи нищо! Аз не мога да понасям подобни гледки, защото много обичам животните!

По долу ще откриете публикацията на Силвена от преди няколко дни. Ако сте готови да помогнете, свържете се с нея.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари