АКТУАЛНО: Двамата пациенти с коронавирус в Силистра, остават в интензивното

АКТУАЛНО: Двамата пациенти с коронавирус в Силистра, остават в интензивното

Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 6927
АКТУАЛНО: Двамата пациенти с коронавирус в Силистра, остават в интензивното

В интензивното отделение на МБАЛ Силистра остават двамата заразени с коронавирус жители на село Сребърна. Това съобщи за Радио Шумен д-р Даниела Костадинова, директор на лечебното заведение.

Обществена тайна е обаче, че в неделя състоянието им се е влошило и те са прехвърлeни от инфекциозното отделение на силистренската болница в интензивното. Тогава "Портал Силистра" потърси за потвърждение директора на болницата д-р Даниела Костадинова, но видимо раздразнена от въпроса, тя отказа коментар и заяви, че няма нито да потвърди, нито да отрече с мотива, че това е прекалено чувствителна информация.

Припомняме, че мъжът и жената бяха приети за лечение в края на м. март, но за момента тестовете им за COVID-19 са положителни.

"Пациентите не са интубирани, но битката за живота им продължава", според д-р Костадинова. Тя уточни, че част от медиците, които са на първа линия в болницата, вече са били тествани и всички те са с отрицателни проби.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари