Благотворителните инициативи на Младежкото ДПС продължават

Благотворителните инициативи на Младежкото ДПС продължават

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 974
Благотворителните инициативи на Младежкото ДПС продължават

"Благодарим за дарителския жест в тези изключително трудни дни!" - споделиха от Центъра за настаняване от семеен тип "Мечта" в Тутракан удовлетворението си от получените дарения в навечерието на великденските празници.

Даренията - предпазни маски, ръкавици и лакомства за потребителите, са поредната осъществена инициатива от Младежката структура на ДПС-Силистра. При посещението си в ЦНСТ "Мечта", председателят на Младежко ДПС - Джюнейт Мюмюн бе придружен от председателя на общинската организация на ДПС-Тутракан Нехат Кантаров.

В крайдунавския град младите активисти на Движението направиха още едно дарение - на Дома за стари хора и получиха благодарност от екипа.

"И в няколко социални институции направихме дарения - информира Джюнейт Мюмюн. - Посетихме ЦНСТ- гр. Алфатар, ДДЛРГ "Димчо Дебелянов", ЦНСТ "Бялата лястовица", ЦСХОЛ - всички в гр. Силистра, двата ЦНСТ в с.Айдемир, ЦНСТ в с. Малък Преславец, както и Комплекс от социални услуги за лица с психични разстройства и пълнолетни лица с умствена изостаналост в гр. Главиница".

Средствата за даренията са осигурени от Централния оперативен щаб на МДПС.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right