Днес е най-топлият ден за седмицата

Днес е най-топлият ден за седмицата

Регион: България Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 821
Днес е най-топлият ден за седмицата

В последния работен ден за седмицата времето ще бъде слънчево. В северната половина на страната се очаква разкъсана висока облачност. Вятърът днес ще е слаб до умерен от северозапад. Максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса.

Предимно слънчево ще е над планините, където вятърът ще е до умерен от северозапад. Максималните температури на височина 1200 метра ще бъдат около 15 градуса, а на 2000 метра ще са около 5 градуса.

Слънчево ще е и времето над Черноморието, а в следобедните часове ще се появи разкъсана висока облачност по северното крайбрежие. Ще духа до умерен вятър от северозапад. Максималните температури ще са между 18 и 21 градуса, температурата на морската вода е около 10 градуса. Вълнението на морето е 1-2 бала.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари