Д-р Юксел Ахмед поздрави всички медицински работници в МБАЛ Дулово

Д-р Юксел Ахмед поздрави всички медицински работници в МБАЛ Дулово

Регион: Дулово Категория: Здраве,Поздрави Публикувано: Прегледи: 320
Д-р Юксел Ахмед поздрави всички медицински работници в МБАЛ Дулово

По повод 7 април -Световен ден на здравето и професионалния празник на здравните работници в България кметът на Община Дулово д-р Юксел Ахмед лично поднесе поздравителен адрес към работещите в МБАЛ Дулово медицински екипи. В поздравителния адрес се казва: "Позволете ми да поднеса, своите и на жителите на общината, поздравления към всички вас по повод Световния ден на здравето-7 април и професионален празник на здравните работници в България. Приемете искрените ни благодарности за вашия труд, проявена съпричастност и човещина.Вашият професионализъм, вашата грижа и внимание към пациентите са достойни за уважение и преклонение. В тези нелеки времена за страната и обществото, когато сте на първата линия в контакта с пациентите, ние отново ви благодарим и ви пожелаваме да бъдете най-вече здрави, бодри и усмихнати, да сте удовлетворени от всичко, което правите, защото изпълнявате най-важната мисия на този свят - да се грижите за здравето на всички и да бдите над човешкия живот."

На срещата присъстваха д-р Попов-управител на лечебното заведение, д-р Минков-началник на АГО, д-р Иванов-началник на ХО, д-р Бекир-началник на неврологично отделение, д-р Табакова-началник на ДО, д-р Кирякова-началник на ВО и лекарите - от ДО- д-р Алтен, д-р Нури-ВО и д-р Несрин от неврологично отделение.

В празничния, но работен за екипите 7 април, медиците споделиха с кмета каква е готовността им за работа в извънредната ситуация,посещаемостта по отделенията и наличността на различните видове защитни и дезинфекционни средства. От своя страна д-р Ахмед запозна присъстващите с дейностите, които се извършват на територията на цялата община във връзка с извънредното положение и ги увери, че нормалната и спокойна работа на болницата, а особено и в тази ситуация, е приоритет за общината. Като член на УС на НСОРБ д-р Юксел Ахмед ги информира, че след проведени разговори с НЗОК е станало ясно, че всеки изпълнител на болнична медицинска помощ ще получи сума на база 85% от средномесечния размер на отчетената и планирана дейност през 2020 г , като по този начин ще бъде осигурено финансирането на дейностите, извършвани в условията на пандемия от COVID-19.

Срещата завърши с пожелания за, все пак, хубав празник и здраве за всички.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right