САМО ЗА ДЕН: +22 лица под карантина в Силистренско

САМО ЗА ДЕН: +22 лица под карантина в Силистренско

Регион: Силистра Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 6965
САМО ЗА ДЕН: +22 лица под карантина в Силистренско

© Monitor.bg

снимката е илюстративна!

В област Силистра към 3 април под 14-дневна карантина с а 987 лица, съобщиха в Областен кризисен щаб от РЗИ. Ден преди това са връчени 369 предписания от дежурните на ГКПП Силистра във връзка с лица, издирени от ОДМВР Силистра и от общините в областта. За 342 лица карантината е приключила без оплаквания. От общините съобщават, че са подали на МВР информация за лицата, които не спазват карантината. Органите на местна власт отчитат и изпълнение на предписаните мерки, вкл. дезинфекция, съобщават от Областната администрация в Силистра.

На ГКПП Силистра се осъществява 24-часов граничен здравен контрол с инспектори от РЗИ и със служители на РЗОК. Инспектори от РЗИ дават и 24-часови дежурства на телефон 0879 170 186, на който граждани и служители от други ведомства отправят своите въпроси и сигнали.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари