ИЗДИРВА СЕ! Жена предизвика ПТП в Силистра и избяга

ИЗДИРВА СЕ! Жена предизвика ПТП в Силистра и избяга

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 7504
ИЗДИРВА СЕ! Жена предизвика ПТП в Силистра и избяга

Днес около 17:30 часа в град Силистра по ул. Капитан Кръстев №4 (до блока на специалиста), светло сив автомобил, комби с рег. номер 4008, поради несъобразена скорост поднася и се удря в спрелия на паркинга черен лек автомобил Ауди. Вследствие на удара, колата се завърта се на 180° и се удря в отсрещния тротоар, съобщават читатели на "Портал Силистра".

От удара регистрационния номер на Аудито изхвърча на 150 метра от колата, а колата има сериозни щети по предницата (фар, предна броня, изкривени калници и преден капак).

Очевидци разказаха още, че автомобилът е шофиран от млада жена, която е избягала от ПТП-то.

С нас се свързаха още и потърпевшите, които отправиха молба към всеки, който е видял или знае нещо за въпросния автомобил веднага да съобщи на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Съгласно Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) от ЗДВП, избягалия водач го грози лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв., защото е нарушил задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right