Студ и сняг днес, температурите падат под нулата

Студ и сняг днес, температурите падат под нулата

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 1091
Студ и сняг днес, температурите падат под нулата

През изминалото денонощие времето бе усложнено. В Северна и Западна България валя сняг и се натрупа по-голяма снежна покривка. В Горнотракийската низина и по Черноморието валя дъжд. Със силният вятър от североизток започна да нахлува още по-студен въздух в страната. Жълт код за опасно време е обявен за цялата страна. Днес денят ще бъде подобен на вчерашния - студено и ветровито, като температурите ще се понижат още малко. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за края на март.

На територията на област Силистра днес ще вали дъжд, като на места ще се примесва със сняг. Температурите ще паднат още и сутрешните ще са около -1°, но заради силният вятър ще се усещат поне с 5 градуса по-ниски. През деня няма да се затопли особено - живакът в термометрите ще е около нулата. Следобед валежите постепенно ще спират, но времето ще се задържи облачно. Вятърът ще е силен, от североизток. Валежите се очаква да продължат и в сряда.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари