Полицията блокира Силистра, тръгвайте на път само ако е необходимо

Полицията блокира Силистра, тръгвайте на път само ако е необходимо

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 8340
Полицията блокира Силистра, тръгвайте на път само ако е необходимо

Блокадата на изхода посока с. Айдемир до стария месокомбинат Меком

От днес е ограничено пътуването без неотложен повод. Организирани са контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове. Извършва се проверка на целта на пътуването. Пропускат се лица, чието пътуване е свързано само с полагане на труд, здравословни причини, или завръщане на настоящ и постоянен адрес. Това се удостоверява със служебна бележка от работодател или служебен документ - карта, медицински документ, документ за самоличност.

Вече е забранено посещението на паркове, детски и спортни площадки и съоръжения на открити и закрити места, домашните любимци могат да бъдат разхождани, но без да се предизвиква струпване на много хора на едно място.

Хората до 60 години няма да могат да пазаруват между 8:30 и 10:30 всяка сутрин, като целта е по-възрастните да използват този диапазон и да избягват излизане от дома впоследствие.

Мерките са в сила до изричната им отмяна.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right