ОБНОВЕНА! Извънредно заседание на Общински съвет Тутракан

ОБНОВЕНА! Извънредно заседание на Общински съвет Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 583
ОБНОВЕНА! Извънредно заседание на Общински съвет Тутракан

В този час - извънредно заседание на Общински съвет Тутракан. То се провежда при затворени врати. Всички съветници са с предпазни маски, а преди началото им бе премерена температурата.

На заседанието управителят на МБАЛ - Тутракан д-р Богомил Бойчев информира за работата на здравното заведение в условия на пандемия.

image

Обновена в 13:15часа ----------

Предложените четири докладни записки от кмета д-р Димитър Стефанов бяха разгледани и приети.

Община Тутракан получи съгласие за кандидатстване с проектно предложение по процедура "Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - система за външно изкуствено осветление на общините", а също и за осигуряване на собствен принос при реализацията на два проекта за енергийна ефективност.

Общинският съвет даде съгласие и упълномощи кмета на Община Тутракан да издаде Запис на заповед, без протест и без разноски, платима на предявяване в полза на ДФ "Земеделие" в размер на 2 804 153,83 лева за обезпечаване на 100 % от заявения размер на авансово плащане, както и Запис на заповед също в полза на ДФ "Земеделие" в размер на 560 830,77 лева за обезпечаване на 100% от заявения размер на разходи за ДДС към авансово плащане по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект "Реконструкция и/или рехабилитация на общински пътища на територията на Община Тутракан, включително съоръженията към тях".

В края на заседанието управителят на МБАЛ - Тутракан д-р Богомил Бойчев информира съветниците за работата на здравното заведение в условия на пандемия

image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right