Честване на Националния празник на България в Дулово

Честване на Националния празник на България в Дулово

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 606
Честване на Националния празник на България в Дулово

На националния празник на България, 3-ти март, жители и гости на Дулово ще честват деня с поднасяне на венци и цветя пред паметниците на Васил Левски и на загиналите във войните от дуловския край, с празничен концерт на самодейни състави от НЧ "Н.Й.Вапцаров" и НЧ "Бялата лястовица".

Тържественият ритуал по повод Националния празник ще започне в 10.00 ч. с издигане на знамето на Република България под звуците на Химна на България. Слово по повод 142 г. от Освобождението ще произнесе заместник-кметът Доротея Тотева. Ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметниците на Васил Левски и на загиналите във войните.

След тържествената част, празникът ще продължи с концерт на самодейците от НЧ "Н.Й.Вапцаров" и НЧ "Бялата лястовица", които ще поздравят дуловчани и гостите на града и ще ги поканят на празнично хоро.

Вечерта, от 20.00ч, ще има и заря.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари