Само за няколко часа прокуратурата разказа играта на шофьорите в Дуловско

Само за няколко часа прокуратурата разказа играта на шофьорите в Дуловско

Регион: Дулово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1150
Само за няколко часа прокуратурата разказа играта на шофьорите в Дуловско

Мащабна специализирана полицейска операция се проведе вчера на територията община Дулово под ръководството на Окръжна прокуратура - Силистра. Полицейските действия, в които участваха служители на Районно управление - Дулово, секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Противодействие на икономическата престъпност" към Областната дирекция на МВР - Силистра и Зонално жандармерийско управление - Варна, имаха за цел противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред и осъществяване на превантивна дейност в региона.

image

В хода на операцията са проверени 192 моторни превозни средства и 225 лица. За установени нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 6 акта и са наложени 22 глоби по фиш. Връчени са 65 електронни фиша и са отнети 2 свидетелства за управление на МПС.

Други 11 акта за установени административни нарушения са съставени по Закона за българските лични документи, Закона за горите, Закона за храните и по Наредбата на община Дулово.

Мобилни полицейски екипи са извършили проверки в търговски обекти, пунктове за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, автокъщи и автоморги. Проконтролирани са лица от активния криминален контингент, установен е мъж, обявен за издирване.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky