Дуловско е под обсада на жандармерията, провежда се спецакция срещу битовата престъпност

Дуловско е под обсада на жандармерията, провежда се спецакция срещу битовата престъпност

Регион: Дулово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1007
Дуловско е под обсада на жандармерията, провежда се спецакция срещу битовата престъпност

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра, в 11 часа днес е започнала масирана полицейска операция в дуловското село Грънчарово, научи репортер на "Портал Силистра".

Акцията е с участието на служители на Районно управление - Дулово, секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Противодействие на икономическата престъпност" към Областната дирекция на МВР -Силистра и Зонално жандармерийско управление - Варна. Участват още заместник-окръжният прокурор Ивелин Чафаланов и директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Юлиян Караславов.

Целта е противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред и осъществяване на превантивна дейност в региона.

Изградени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на няколко селища в общината. Осъществява се контрол върху спазването на Закона за движение по пътищата, следи се за неправоспособни или употребили алкохол или наркотични вещества водачи на моторни превозни средства. Мобилни полицейски екипи извършват проверки в търговски обекти, пунктове за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, автокъщи и автоморги.

Очаквайте подробности!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари