В Дулово се поклониха пред паметта на Левски

В Дулово се поклониха пред паметта на Левски

Регион: Дулово Категория: История Публикувано: Прегледи: 692
В Дулово се поклониха пред паметта на Левски

На 19 февруари 2020 г. пред паметника на Апостола на свободата в центъра на град Дулово, в знак на преклонение и почит пред живота и делото на Васил Иванов Кунчев -Левски, бяха поднесени венци и цветя. Почетният шпалир пред паметника беше от деца от ДГ "Мир" облечени в бяло, зелено и червено.

Слово посветено на Васил Левски произнесоха ученици от ОУ "Христо Смирненски", а рецитал за Дякона изпълниха възпитаници на СУ "Васил Левски"-Дулово. Своите цветя и венци поднесоха кметът на общината д-р Юксел Ахмед, председателят на ОбС инж. Невхис Мустафа, учебни и детски заведения, общински учреждения, неправителствени организации, политически партии.

147-та годишнина от гибелта на Левски почетоха с минута мълчание децата от ДГ "Мир" и ДГ "Щастливо детство", жители на града и общината, общински служители и съветници, учители и ученици от градските училища, пенсионерски клубове, представители на политическите партии.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right