Две втори и едно трето място за силистренските полицаи в състезание по стрелба

Две втори и едно трето място за силистренските полицаи в състезание по стрелба

Регион: Ситово Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 574
Две втори и едно трето място за силистренските полицаи в състезание по стрелба

На снимката: първата отляво-надясно - Светлана Иванова, в средата - Таня Трендафилова, в края - директорът на ОДМВР-Русе старши комисар Теодор Атанасов

Таня Трендафилова, служител на ОДМВР-Силистра, е завоювала второ място в индивидуалното класиране на при жените на Зонално състезание от Републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители в МВР, проведено вчера в Русе. В отборното класиране нашите състезателки Грета Иванова и Светлана Иванова също са се представили достойно, заемайки третото място.

При мъжете силистренските представители Даниел Костадинов и Евгени Мирчев са класирани втори в отборното подреждане.

image

Старши комисар Теодор Атанасов, директор на ОДМВР-Русе, е наградил с медали, купи и грамоти победителите.

В състезанието, което е неразделна част от професионалното обучение на стрелкова подготовка и е включено в Спортния календар за 2020 година, утвърден от Спортната асоциация на МВР, със свои отбори са участвали служители от различни структури на Министерството на вътрешните работи от областите Русе, Търговище, Силистра, Разград и Шумен.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right