Приеха бюджета на Община Главиница за 2020 година

Приеха бюджета на Община Главиница за 2020 година

Регион: Главиница Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1394
Приеха бюджета на Община Главиница за 2020 година

На снимката: Севинч Даил, Месут Алиш и Неждет Джевдет

Това стана на проведеното днес заседание на местния парламент. В приходната и разходната си част той е в размер на 12 451 882 лв.

Приходите с държавен характер са 6 346 829 лв., а с местен характер - 6 105 053 лв. Програмата за капиталовите разходи за настоящата година е в размер на 4 763 519 лв. и включва ремонтни дейности по уличната мрежа в общината, доставка на осветителни тела за улично осветление, ремонт на сградите на Кметствата в селата Суходол, Зафирово, Зарица и Падина, ремонт на детските градини в гр. Главиница и с.Богданци, ремонт на спортната зала, реконструкция на водопроводната мрежа в общината, изграждане на спортна многофункционална площадка и др.

image

Бюджетът на община Главиница е разработен в съответствие с действащите нормативни актове. Той се основава на утвърдени антикризисни мерки, прогноза на собствените приходи близка до реалното изпълнение и оптимизиране на всички разходи, особено в местните дейности.

Основната цел на Бюджет 2020 на община Главиница е финансовата стабилност и недопускане на рискове. Главните приоритети са поддържане на общинската собственост, екологията и пътната инфраструктура, образованието, социалният сектор, културата и спорта.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right