Специализирана полицейска операция се провежда на територията на община Кайнарджа

Специализирана полицейска операция се провежда на територията на община Кайнарджа

Регион: Кайнарджа Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1284
Специализирана полицейска операция се провежда на територията на община Кайнарджа

Специализирана полицейска операция се провежда днес на територията на община Кайнарджа. Действията се осъществяват под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра с участието на служители на Районното управление, секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Противодействие на икономическата престъпност" към Областната дирекция на МВР и Зонално жандармерийско управление - Варна.

Целта е противодействие на конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и осъществяване на превантивна дейност в региона.

В пет точки на територията на общината са изградени контролно-пропускателни пунктове. Извършват се проверки по отношение спазването на Закона за движение по пътищата, следи се за вещи и предмети, обект на престъпно посегателство. Контрол се осъществява върху спазването на мерките за неотклонение и върху лица, съпричастни към извършени престъпления. Провеждат се действия по установяване и задържане на лица, обявени за общодържавно издирване.

В търговските обекти на територията на общината се извършват проверки, следи се за продажба на акцизни стоки без бандерол.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right