А къде са мъжете!? Трагедията на едно общество в една снимка!

А къде са мъжете!? Трагедията на едно общество в една снимка!

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 723
А къде са мъжете!? Трагедията на едно общество в една снимка!

Снимка: Георги Марков. Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

За една снимка и прелюбопитните коментари под нея с елемент на прагматично предложение.

- Кой да кара скъпи и нови коли!?!, "

- ...а ти излезе ли да хвърлиш две лопати?

- Ако всички излязат да изчистят по 20 метра и сме топ оф дъ топ.

- Проблемът е, че карат тия женички да чистят с лопати. След като една нова машина за чистене на сняг струва 1 000 лв. За 15 хил. лева може да се реши един лесен казус.

- Ама вие верно тия пари за нищо ги нямате? Я дай линк за машината за сняг?

- https://www.onlinemashini.bg/.../po4istva6ta.../174/snegorini.

- Парите са обществени, а не частни!

- Добре изглежда машинката, с нелоша гаранция. Определено има смисъл в написаното от теб. Напълно съгласен съм.

- Ллинкът, който е споделил..., определено е интересен и "Синева" спокойно може да се сдобие с поне 4-5 такива роторчета, които ще помогнат да се избегнат такива публикации и ще са от полза за общината :)

- Относно въпроса имам идея. Примерно да се направи събрание на домуправителите на жилищните блокове в един квартал. Като се обсъди предложение за закупуване на такъв тип снегорин, като от сем. е достатъчно да се съберат по 5 лв.. Въпросният квартал ще се бъде обслужен от към предвижване по тротоара и пешеходна зона. 10 входа по 20 ап. са 200ап. по 5 лв. =1000лв.! И това се дава еднократно, а общината ще помогне с гориво ако е нужно. Ама не сме дорасли още!

- Не сме, ако кажеш на хората нещо такова и ще скокнат, че плащат данъци и не са длъжни и че ти си предател, мъчител и унищожител на народа

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ



Коментари