Силистренка родом на обмяна на опит в Индия

Силистренка родом на обмяна на опит в Индия

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 614
Силистренка родом на обмяна на опит в Индия

Анна Тодорова е от известно силистренско семейство, свързало съдбата си с Печатница РИТТ - дъщеря е на сем. Теодора и Тошко Тодорови - и двамата инженери, издатели,у общественици. Расла е и работила в родния с град. Работила е на много и на отговорни места. Знае езици. Има богат професионален опит и кариера в различни институции.

В момента е на работа в "Сметна палата" в София. Съдбата обаче й праща и възможност да отиде в Индия...Само за 3 седмици на обмяна на опит между експерти в държавната администрация. Участниците: 26 правителствени експерти, идващи от 23 държави и 4 континента, са се събрали в Националния институт за финансово управление във Фаридабад, Индия, за да обсъдят бюджетирането и финансовото управление в държавния сектор. Благодарна съм и щастлива, че съм част от тази богата група.

В свои поредни постове в профила си във Фейсбук от голяма и интересна страна споделя: "Учим толкова много всеки ден от професионалистите и учени, но също и един от друг. Най-вече, че хората не са толкова различни по света. Всички сме изправени пред подобни предизвикателства. Защото света е едно голямо село. Индия е съвсем различен свят. Всичките ви сетива при претоварване. Невероятна Индия!".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right