Арестуваха мафиот от Силистра в Гърция. Продавал бебета

Арестуваха мафиот от Силистра в Гърция. Продавал бебета

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 3639
Арестуваха мафиот от Силистра в Гърция. Продавал бебета

Снимката е илюстративна!

Българинат е бил арестуван на границата ни с Гърция, съобщава БНР.

35-годишният ни сънародник е бил издирван от две години със заповед за арест по повдигнато обвинение за участие в престъпна група за продажба на бебета в южната ни съседка. По данни на сайта periscop.bg става ясно, че той е от Силистра, като с тази дейност се е занимавал от повече от 7 години.

В публикация в социалната мрежа Фейсбук, възмутени потребители коментират, че задържания е от село Средище, община Кайнарджа, област Силистра. Баща е на 10 деца и е от ромски произход.

Той е бил арестуван през нощта на граничния пункт "Промахон", когато се е опитвал да влезе в Гърция, надявайки се, че няма да проверят личните му документи.

По данни на гръцките власти заповедта му за арест е от 2018 г.

Българинът успява да избегне задържане преди две години, когато прекарва три млади българки в напреднала бременност, но от Италия. Полицията е била информирана предварително за трансфера, като полицайка под прикритие влиза в телефонна връзка със сънародника ни и уговарят цена за нелегалното осиновяване.

На пристанище "Игуменица" при пристигане на автомобила с трите българки обаче той все пак успял да избегне ареста. Тогава прокуратурата му повдига задочно обвинение.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right