Арестуваха пиян силистренец, заканвал се да пали бившата с бензин

Арестуваха пиян силистренец, заканвал се да пали бившата с бензин

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 2647
Арестуваха пиян силистренец, заканвал се да пали бившата с бензин

Пиян е арестуван, след като го издали в полицията в Разград, че се заканва да запали с бензин жената, с която доскоро живеел на семейни начала. Тя обаче се била жалила от него и се сдобила със заповед за незабавна защита, което вероятно е провокирало агресивните закани.

Въпреки забраната да я доближава, той бил намерен от полицаите до оградата на имота й в разградското село Голям Поровец. За щастие това станало преди да направи някоя беля. До ареста му се стигнало, след като негов познат се обадил в полицията към 19,30 часа в сряда, че 40- годишният, който бил от село Поройна, област Силистра, му гостувал малко преди това.

Гостът бил във видимо нетрезво състояние и сипел закани, че ще отиде в селото на бившата си, за да я запали. Домакинът се притеснил и алармирал полицията, за да не пострада някой. Полицаите от Исперих отишли на посочения адрес в село Голям Поровец и наистина намерили пияния мъж да обикаля имота на бившата си приятелка. Проверката за алкохол показала, че с 2,46 промила.

Предисторията била, че жената, която доскоро деляла покрив с мъжа, била получила заповед за незабавна защита и той нямал право да доближава нито нея, нито имота й.

За нарушаването на забраната срещу мъжа е образувано бързо производство.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right