Жена загина при сблъсък с камион на пътя Русе-Силистра

Жена загина при сблъсък с камион на пътя Русе-Силистра

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 3494
Жена загина при сблъсък с камион на пътя Русе-Силистра

снимката е илюстративна

Жена загина при тежка катастрофа между камион и лек автомобил тази сутрин на пътя Русе - Силистра. Инцидентът е станал малко преди 8 ч. близо до отбивката за село Николово.

Според първоначално подадената информация, леката кола е излязла от разклона за с. Николово на главния път, където е била блъсната от ТИР, който се е движел в посока Русе. След сблъсъка камионът се е преобърнал. На място е загинала водачката на леката кола, а дете, което е пътувало с нея, е откарано в русенска болница.

Движението в района на инцидента не е спряно, полицаи извършват оглед на местопроизшествието, информират от Областната дирекция на МВР - Русе.

Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, довели до катастрофата.

----

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - щракайте бързо с телефона и пращайте до "ПОРТАЛ СИЛИСТРА". За всеки публикуван сигнал ще получавате по 5 лв. Повече сигнали = повече пари! Нашите редактори ще прегледат изпратеното, а при нужда ще се свържат с Вас за повече подробности.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right