От общината ремонтират шахтите до ШЕЛ, автосервизите "вдигат" протест

От общината ремонтират шахтите до ШЕЛ, автосервизите "вдигат" протест

Регион: Силистра Категория: Анализи, Общество Публикувано: Прегледи: 550
От общината ремонтират шахтите до ШЕЛ, автосервизите "вдигат" протест

От община Силистрa съобщават, че за периода от 13.01.2020г. до 20.01.2020 г. на кръстовището между ул. "7-ми септември", бул. "Велико Търново" и ул. "Петър Бояджиев", движението на МПС ще бъде ограничено само в едната лента, във връзка с извършване на авариен ремонт на линейния отводнителен канал от страната на автосервизите.

След разпространената новина, че от кметството са взели решение да ремонтират кръстовището, което от години плаче за ремонт, в града и социалните мрежи се разпространява майтап, че собствениците на сервизи готвят протест, защото никой не е искал тяхното мнение.

Няма силистренец, който шофира автомобил да не е минал от там и да не изпищяло нещо по ходовата част на автомобила му.

Заформя се и друга шега, която гласи, че д-р Юлиян Найденов - кмет на община Силистра, заедно с Бойко Борисов - министър председател на Република България ще отрежат лентичка, след като ремонта приключи.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари