И НИЕ ГО МОЖЕМ Производство на биоразградими и екологични почистващи препарати в Силистра

И НИЕ ГО МОЖЕМ Производство на биоразградими и екологични почистващи препарати в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 537
И НИЕ ГО МОЖЕМ Производство на биоразградими и екологични почистващи препарати в Силистра

Известният със своята прозорливост американски индустриалец Жан /Джон/ Пол Гети определя в свой стил формулата си за успех така: " Станете рано, работете до късно и открийте нефт". Естествено нашата фирма "Империал 21" не открива нефт. Но тя все по-успешно се бори с последствията от замърсяването с негови продукти.

РЕАЛНОСТИТЕ

Всички сме виждали омазнени подове в цехове, машини, двигатели, фабрични прозорци и стени. Да не говорим за много скъпата и трудоемка процедура за измиването на вече изпразнените цистерни, преди танкерите отново да бъдат заредени с ценната суровина. При това използваните субстанции за отстраняването на ненужните остатъци, понякога създават и опасност за околната среда и водите.

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Създаденият от нас обезмасляващ продукт "ЕК-60" решава проблема. Той се биоразгражда до впечатляващите 73 % при нормативно изискване от 60 %. И това не е всичко- препаратът е безвреден за микроорганизми, негорим, не вреди на здравето на човека и щади околната среда.

ПРИЗНАНИЕТО

Обезмаслителят "ЕК-60" е логичен резултат от многостранната изобретателска дейност на дружеството "Империал 21". В резултат на сериозна научна и експериментална дейност продуктът получи лиценз в Патентното ведомство на Република Българлия под № 66931 В1, а придоби и сертификат за Запазена марка от патентната служба на ЕС в Аликанте-Испания. В допълнение ще отбележим, че в процеса на своето официално признание, "ЕК-60" е с доказана ефективност за разграждане от авторитетната лаборатория в Германия- SGS Institute Fresenius.

БЪДЕЩЕТО

Ние от "Империал 21" нямаме съмнение за бъдещото широко приложение на "ЕК-60". И това е така, защото продуктът е на достъпна цена, с безспорно доказана ефективност, а при това е напълно съобразен и с европейските и световни норми за екологичност. Очевидно тези качества предизвикват интереса към "ЕК-60" не само в България, но и сред партньори в Австрия, Словения и Испания.

----

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - щракайте бързо с телефона и пращайте до "ПОРТАЛ СИЛИСТРА". За всеки публикуван сигнал ще получавате по 5 лв. Повече сигнали = повече пари! Нашите редактори ще прегледат изпратеното, а при нужда ще се свържат с Вас за повече подробности.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right