Баскетболистът Станимир Маринов с трансфер в сърцето на Тракия

Баскетболистът Станимир Маринов с трансфер в сърцето на Тракия

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 880
Баскетболистът Станимир Маринов с трансфер в сърцето на Тракия

Снимка: FIBA.basketball

БК "Берое" Стара Загора направи нов трансферен удар. След като стана ясно, че Павел Маринов ще подсили отбора в началото на 2020 г., от клуба официално обявиха и привличането на още един национал - Станимир Маринов, съобщава сайта bgbasket.com

Гардът в момента провежда индивидуална подготовка и е в процес на възстановяване, но за новата година си пожелава максимално бързо този процес да приключи и да влезе на пълни обороти. "Надявам се, че възможно най-скоро ще бъда отново на паркета. Прогнозите са това да се случи през февруари", разкри пред клубния сайт на отбора самият Маринов.

"Запознах се с всички в Берое. Чувствам се много добре и наистина се надявам максимално бързо да започнем да играем заедно. С българите се знаем отдавна, а от чужденците останах с много добри впечатления. Атмосферата е много добра. Бих казал, че има химия в тима на Берое", споделя още играчът.

В годините назад българският национал признава, че на няколко пъти се е разминал с това да облече екипа на Берое. Днес обаче това вече е факт. Самият той признава и коя е основната причина да приеме предложението на старозагорци.

"Тази година казах на Любо Минчев, че ще играя под неговото ръководство. Причината е, че с него имаме много добри взаимоотношения и връзката треньор-играч е много силна. Надявам се, че с моето присъединяване и това на Павел Маринов ще вдигнем баскетболното ниво на Берое", заяви в навечерието на 2020 г. Станимир Маринов.

Надеждите на всички в тима са, че играчът максимално бързо ще се възстанови от контузията и ще се завърне в игра.

За последно Маринов игра във френския Кемпер, с който се раздели в началото на ноември заради травмата си.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right