Полицаи гониха обявен за издирване калипетренец, спипаха го в крайпътна нива край Шумен

Полицаи гониха обявен за издирване калипетренец, спипаха го в крайпътна нива край Шумен

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 4638
Полицаи гониха обявен за издирване калипетренец, спипаха го в крайпътна нива край Шумен

45-годишен жител на силистренското село Калипетрово, обявен за общодържавно издирване бил задържан в полицейското управление в Шумен. Около 23 часа на 1 декември на ул. "Индустриална" в посока към село Васил Друмево патрулен екип, който работил по осигуряване на безопасността на движението подал сигнал за спиране със стоп палка на водач на лек автомобил Фолксваген "Пасат" с добричка регистрация.

Водачът не спрял, полицейските служител го последвали. При опит да избяга водачът загубил контрол над автомобила и се озовал в крайпътна нива. Изяснено било, че мъжът зад волана е неправоспособен, управлява в едногодишен срок на наложено административно наказание за шофиране без книжка, управлява нерегистриран по надлежния ред автомобил, който няма задължителна застраховка "Гражданска отговорност", отказал да бъде тестван за алкохол и наркотични вещества и аналози.

Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 "В" ал. 2 от НК. Установено било, че 45-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване за привличане като обвиняем. Криминално проявен е, осъждан е за множество кражби.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right