Д-р Юлиян Найденов: "Силистра трябва да стане друг град"

Д-р Юлиян Найденов: "Силистра трябва да стане друг град"

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2490
Д-р Юлиян Найденов: "Силистра трябва да стане друг град"

Неврологът засади дърво с послание към жителите на общината

"Съгласих се да се кандидатирам за кмет на община Силистра от името на ГЕРБ, защото моите виждания за промяна и реформа съвпадат с тези на ГЕРБ и имаме единно мнение по много въпроси". Това заяви днес на първата си пресконференция издигнатият от ГЕРБ за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов.

image

Областният координатор на партията и народен представител Стефан Господинов поясни, че точната формулировка, с която д-р Юлиян Найденов ще участва на изборите за местна власт, е: "Независим, издигнат от ГЕРБ".

Заедно с д-р Найденов бяха представени и номинираните кандидати за кметове в селата Калипетрово и Айдемир. В Калипетрово ГЕРБ издига бизнесмена Никола Узунов, а в Айдемир - настоящият шеф на "Пътно управление" инж. Иван Иванов.

В първата си поява пред медиите днес д-р Юлиян Найденов подчерта, че няма да отговаря на конкретни въпроси за проблемите на общината и как той смята да ги разреши, ако спечели изборите, защото същинската предизборна кампания още не е започнала и не иска да нарушава закона. "Кампанията официално стартира на 23 септември и тогава ще отговоря на всеки конкретен въпрос за посочен проблем - как смятам той да бъде разрешен", обеща неврологът.

image

"Следя отблизо политическите събития у нас още от 1978 година, когато посетих Франция, след което завинаги се изградих като дясномислещ човек", призна д-р Юлиян Найденов. "Силистра трябва да стане друг град, какъвто го помним - чист и подреден, с работеща икономика и промишлевост, посещаван. И това, което не беше направено през всичките тези 20 години на преход, да се направи. Това 20-годишно статукво просто трябва да бъде променено", посочи още д-р Юлиян Найденов. Той допълни, че не уважава и не харесва хората, които си сменят често политическите принадлежности.

На въпрос кой от досега номинираните останали кандидати за кмет вижда като свой основен съперник по време на предизборната кампания, д-р Найденов отвърна: "Не бих отделил нито един от тях. Още повече, че с почти всички се познавам отлично". На друг въпрос - дали членува в някоя масонска или ротариански организация, лекарят отговори: "Ако съм член на някоя от тези организации и не го афиширам, значи не трябва да го правя".

Веднага след края на първата поява на д-р Юлиян Найденов пред силистренските медии, той засади дърво в градинката до кръстовището пред бившия ДАП в града.

"Дървото е Гинко Билоба. То е сред най-старите и оцелели дървета с много лечебни ефекти. Признато и доказано е, че то лекува и много заболявания. Освен това подпомага паметта. Посланието ми към всички чрез засаждането на това дърво е да се помни какво обещаваме по време на предизборната кампания и ако след това не се свърши, хората да питат защо не е свършено", обясни д-р Юлиян Найденов.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right