Нов директор на полицията в Силистра

Нов директор на полицията в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 3675
Нов директор на полицията в Силистра

Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев досегашният началник на отдел "Охранителна полиция" комисар Юлиян Караславов е преназначен на длъжността директор на Областната дирекция на МВР - Силистра със специфично наименование старши комисар.

Юлиян Караславов е на 46 години, семеен, с 1 дете. Завършил е Тракийския университет в Стара Загора през 1997 г. В системата на МВР е назначен през 2002 г. като оперативен работник в "Криминална полиция" при РПУ - Дулово, на което става началник в периода от 2009 г. до 2013 г. От 28 август 2013 г. до момента е началник на отдел "Охранителна полиция" в Областната дирекция на МВР - Силистра.

Днес старши комисар Караславов поздрави ръководния състав на дирекцията и пожела здраве на служителите и семействата им и по-малко напрежение в предстоящата съвместна работа. Той подчерта, че работещите в Областната дирекция на МВР - Силистра притежават необходимите качества и с повече отговорност могат да постигнат високи професионални резултати.

Комисар Мартин Недялков, който на 9 август 2018 г. бе временно преназначен на длъжността директор, остава зам.-директор на Областната дирекция.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right