Село Сребърна в очакване на национални и местни събития

Село Сребърна в очакване на национални и местни събития

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 1557
Село Сребърна в очакване на национални и местни събития

Силистренското село Сребърна е в очакване на няколко национални и местни събития. На 8 септември гостува екип на Тянков TV, за да снима кмета Георги Иванов в качеството му на солист на АНТП "Силистра при НЧ "Доростол" Силистра във връзка със записани негови песни за аудио албум. Кметът Иванов бе участник и в програмата за 6 септември - Ден на Съединението, проведен в Силистра. Снимките ще са в автентичната обстановка на Бабината къща.

През м. октомври ще има национално събития в Природонаучен музей "Сребърна", който е към едноименния биосферен парк - повод е 70-ата годишнина на резервата, откакто е получил този статут.

На 13 октомври е поредното издание "Гозбите на Добруджа" - най-голямата гурме надпревара в област Силистра, в основата на която е конкурс за типични за Добруджа ястия.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right