Д-р Юлиян Найденов - кандидат на ГЕРБ за кмет на Силистра

Д-р Юлиян Найденов - кандидат на ГЕРБ за кмет на Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2642
Д-р Юлиян Найденов - кандидат на ГЕРБ за кмет на Силистра

С малко закъснение Ви съобщаваме, че председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и вътрешен министър Цветан Цветанов обяви преди 2 дни в пресцентъра на БТА нови 50 имена на кандидати за кметове на общини в страната от ГЕРБ.

Сред обявените кандидати е д-р Юлиян Найденов, номиниран и издигнат за кмет на община Силистра от местната структура на ГЕРБ.

Д-р Найденов е роден през 1955 год. Женен, има дъщеря, син и 3-годишно внуче.

Специалист е по "Нервни болести" и "Обществено здравеопазване". Началник на "Неврологично отделение" в МБАЛ - Дулово. "Ако д-р Юлиян Найденов бъде избран за кмет, първата задача, която си е поставил, е да се запознае с работата на хората от общинска администрация и с финансовото й състояние", заявиха официално днес от ГЕРБ-Силистра.

А като приоритети в работата му оттам посочиха:

- използването на река Дунав като естествена връзка на Силистра с останалите държави

- подобряване на инфраструктурата на община Силистра

- привличане на инвестиции

- използване на потенциала на местните силистренски фирми за различни дейности /обществени поръчки/ с цел тяхното подпомагане и възможността парите им да остават в Силистра. В близките дни се очаква д-р Юлиян Найденов да даде пресконференция за силистренските медии.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right