АКТУАЛНО КЪМ 09:55 ч: Без път от Силистра за Русе, Добрич и Шумен

АКТУАЛНО КЪМ 09:55 ч: Без път от Силистра за Русе, Добрич и Шумен

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 4397
АКТУАЛНО КЪМ 09:55 ч: Без път от Силистра за Русе, Добрич и Шумен

Обстановката в област Силистра на 27 февруари 2017 г. към 9:55 ч.

В община Главиница е обявено частично бедствено положение заради селата Долно Ряхово, Косара, Бащино и Суходол (на места натрупан сняг от половин метър, на други - навявания). Затворени за движение са пътищата от Силистра за Добрич и от Силистра за Русе - в тези направления работят по един роторен снегорин (общо в областта са в действие 42 машини).

Проходимост при тежки зимни условия, но с възможност за линейки и коли за снабдяване има от Силистра за Шумен. В това направление се увеличават снеговалежът, както и скоростта на вятъра. Двама души от закъсалите снощи 4-ма са останали в пункта в кметството в село Стефан Караджа.

Електричество сутринта не имало в Бабук и Ламбриново, както и в половината град Алфатар. В 10 ч. днес областният управител Ивелин Статев е свикал членовете на Областен кризисен щаб, за да бъде обсъдена актуалната обстановка в региона.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right