КУМГЕЙТ СИЛИСТРА: Велико Димитров вече не е обществен възпитател

КУМГЕЙТ СИЛИСТРА: Велико Димитров вече не е обществен възпитател

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2264
КУМГЕЙТ СИЛИСТРА: Велико Димитров вече не е обществен възпитател

На снимката: В ляво - Мария Димитрова, в дясно - Велико Димитров - ДРИЙМ ТИЙМ Силистра. Снимка: Профила на Мария Димитрова във Facebook.

Съпругът на председателката на Общинския съвет д-р Мария Димитрова не е включен в новия списък с обществените възпитатели в Силистра след разкритията на Димитър Пецов за начина на неговото "определяне" преди две години на тази длъжност и вълната от негодувание и коментари на гражданите за шуробаджанащина при назначението, съобщи лично Пецов във Facebook.

Той сам се е оттеглил от тази длъжност. Това е потвърдил пред Димитър Пецов секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни госпожа Мария Харизанова.

Информация за това назначение първо беше публикувана на 8-ми септември, а впоследствие тя се потвърди в отговорите на въпросите на Димитър Пецов до Общината чрез заявление по ЗДОИ.

НЕКА ГРАЖДАНИТЕ ПОБЕДЯТ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right