Лидерът на БСП в Силистра бил заплашван от ГЕРБ заради разкрития за роднински схеми

Лидерът на БСП в Силистра бил заплашван от ГЕРБ заради разкрития за роднински схеми

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 3215
Лидерът на БСП в Силистра бил заплашван от ГЕРБ заради разкрития за роднински схеми

Заради разкрита схема в Силистра общински съветник от ГЕРБ се е обадил на лидера на БСП в общината с думите: "До два месеца ще те затрия, боклук такъв". Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" Стоян Мирчев по време на брифинг в Народното събрание. Мирчев поясни, че вчера по национална телевизия е разкрил схема на шуробаджанащина в община Силистра, председателят на Областния съвет на БСП - Силистра е бил заплашван от ГЕРБ.

Мирчев поясни, че става въпрос за общинския съветник Ганчо Маринов, назначил сина си в община Силистра и снаха си като служител на общинска фирма. По думите му той се е обадил и буквално е казал на председателя на БСП - Силистра: "До два месеца ще те затрия, боклук такъв". "Председателят на общинският съвет Мария Димитрова също се е обадила на нашия председател г-н Кирилов и също го заплашила по телефона. Тя е назначила мъжа си за обществен възпитател в община Силистра. Няма да изброявам другите хора", каза Мирчев. "Хората в Силистра не могат да търпят мафиотския кръг там, г-н Борисов, отстранете тези мафиоти", заяви Мирчев, цитиран от Фокус.

Според него случващото се в Силистра е лицето на една мафия, която със сила се опитва да прикрие своите следи. "Това е един октопод, който усвоява обществените средства и потъпква всички закони в Община Силистра. Имаме същата ситуация с кметицата в община Алфатар. Обръщам се към г-н Борисов: Хората в Силистра вече не могат да търпят този мафиотски кръг, моля ви се, вземете решения. Има достатъчно документи за тези обвързаности", заяви Мирчев.

Б.р.- общинският съветник Ганчо Неделчев е член на групата "Социалисти и демократи"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right