И ГЕРБ Силистра подкрепя Делян Добрев

И ГЕРБ Силистра подкрепя Делян Добрев

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1055
И ГЕРБ Силистра подкрепя Делян Добрев

Уважаеми читатели,

На редакционната поща получихме декларация от местната структора на ПП ГЕРБ, която то публикуваме без редакторска намеса.

До Изпълнителната комисия на ПП Герб

Декларация от народния представител от политическа партия ГЕРБ - Алтимир Адамов, областното ръководство на политическа партия ГЕРБ, общинските ръководства на ГЕРБ в общините Силистра, Алфатар, Кайнарджа, Дулово, Ситово, Тутракан и Главиница, кметовете на общини в Силистренска област, издигнати от ГЕРБ

Ние, областното ръководство на политическа партия ГЕРБ, общинските ръководства на ГЕРБ в общините Силистра, Алфатар, Кайнарджа, Дулово, Ситово, Тутракан и Главиница, кметовете на общини в Силистренска област, издигнати от ГЕРБ и народния представител от политическа партия ГЕРБ - Алтимир Адамов, категорично заставаме зад нашия колега и народен представител Делян Добрев - народен представител от ГЕРБ-Хасково, председател на комисията по енергетика в 44-то Народно събрание и областен координатор на ГЕРБ - Хасково и заявяваме нашата категорична и пълна подкрепа. Оценяваме високо неговата морална постъпка като достоен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в ПП ГЕРБ, за да не "тежи на правителството" и на ПП ГЕРБ. Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо този пореден опит на "фабриката" за фалшиви новини на БСП да очернят един чист достоен млад човек, доказан експерт и професионалист. В политиката доверието е от решаващо значение и Делян Добрев е доказал, че може да го печели. Делян Добрев е човек с безспорни качества и компетентност, морал и добросъвестност доказал както в парламента, така и в изпълнителната власт, че работи за развитието на България. Откровените лъжи не могат да променят тези факти.

Уважаеми колеги от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и народните представители , не приемайте оставката на Делян Добрев

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right